• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Josien

Wat ik iedereen gun is een financieel vrij leven!

Zelf de keuze maken waar jij je geld aan uitgeeft, vrij om te kiezen voor de baan die jij fantastisch vindt of lekker eerder stoppen met werken?!

Ik raakte mijn baan kwijt. Voor mij was dat het moment om opnieuw vast te stellen wat ik echt wil, wat ik nodig heb aan inkomen, waar ik echt blij van word. Een financieel vrij leven: daar word ik blij van. Dat betekende voor mij dat ik financieel inzicht nodig had.

Welk inkomen heb ik nodig? Hoe hoog is een WW-uitkering? Wat kan ik met doen met mijn ontslagvergoeding? Hoe kan ik mijn vaste lasten verlagen? En nog veel meer vragen kwamen op mij af. Pas nadat ik mijn eigen financiële puzzel had gelegd, had ik scherp in beeld wat ik nodig had. Zowel aan inkomen, als aan vrijheid. Ik stond zelf aan het stuur om de juiste keuze te maken in mijn werkgeluk.

Ik sprak met mijn excollega´s die ook hun baan waren kwijtgeraakt over geld, overtuigingen en hun dromen. Ook kwam hun angst ter sprake, want het is niet niks als je je baan verliest. Samen hebben we gekeken naar hun financiële vragen en die vervolgens samen beantwoord. Dit financiële inzicht bracht hen meer overzicht, meer rust en ook meer geld. En dat is wat ik jou ook gun!

© 2022 Financieel inzicht met Josien - Powered by Maatos